Gerenoveerd Zwembad De Spetter opent later

Vanwege de weersomstandigheden in de achterliggende periode is de planning van de renovatie van zwembad De Spetter uitgelopen. Er is vertraging opgelopen bij het coaten van het zwembad en het herstellen van het terrein. Het zwembad zal daarom niet op Koningsdag (27 april) opengaan, maar enkele weken later. Omdat het zwembad later open gaat, blijft het in september langer open.

Zwemlessen en abonnementhouders
De voorinschrijving voor zwemles en het afhalen van de abonnementen, wat gepland stond op woensdag 18 en vrijdag 20 april, gaat niet door. inschrijven voor zwemles en het afhalen van de abonnementen kan nu op maandag 30 april van 10.00 tot 14.00 uur, woensdag 2 mei van 17.00 tot 20.00 uur en vrijdag 4 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur. De voorverkoop via www.tholen.nl en de daarbij geldende korting loopt nog tot 26 april. Abonnementen zijn voor beide gemeentelijke zwembaden geldig, dus abonnementhouders kunnen vanaf Koningsdag al wel naar zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk.

Open huis
Om alvast een indruk te krijgen van alle vernieuwingen van het zwembad, wordt op Koningsdag bij zwembad De Spetter een open huis georganiseerd tussen 10.00 en 11.00 uur. Na de aubade op de Markt in Tholen zal een stoet onder begeleiding van Concordia langs het zwembad gaan om daar een kijkje te nemen. Tijdens het open huis wordt bekend gemaakt wanneer het zwembad definitief geopend gaat worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + veertien =