Gemeente zoekt contact met rechthebbenden van graven op Stavenisse

De gemeente Tholen wil graag dat de administratie van begraafplaatsen actueel is. Daarom zoekt de gemeente contact met rechthebbenden om de benodigde gegevens bij te werken.

De rechthebbenden van graven waarvan de rechten zijn verlopen en die achterhaald kunnen worden, krijgen een brief van de gemeente. Een deel van de rechthebbenden kan echter niet worden achterhaald, bijvoorbeeld door verhuizing of overlijden. Om deze graven van een nieuwe rechthebbende te kunnen voorzien, worden deze betreffende gedenktekens gemarkeerd met een sticker met de tekst: “Contact gezocht. Gedenktekens van graven waarvan afstand is gedaan van de rechten worden voorzien van een andere kleur sticker met de tekst: “Afstand gedaan, dit grafmonument wordt verwijderd.
Eventuele andere belanghebbenden kunnen zich dan nog melden.

Nabestaanden of belanghebbenden die dat willen, hebben een jaar de tijd om te reageren. Als de gemeente na één jaar geen aanmeldingen voor een graf hebben gekregen, dan wordt de grafbedekking verwijderd. Reageren kan via www.tholen.nl. Hier is meer informatie en een invulformulier te vinden, waarmee eenvoudig alle benodigde gegevens doorgeven kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =