Gemeente maakt gemeentegids vóór inwoners en met inwoners

De fotowedstrijd gaat weer van start

In september van dit jaar verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Tholen. De gids wordt altijd huis-aan-huis verspreid. Ook dit jaar wil de gemeente de gids niet alleen vóór haar inwoners maken, maar ook mét haar inwoners. Daarom organiseert de gemeente Tholen voor de zesde keer een fotowedstrijd, waarbij de mooiste foto’s wederom een plaats krijgen in de gemeentegids 2017/2018.

Foto’s insturen

Wanneer inwoners mee willen doen aan de fotowedstrijd kunnen zij tot en met 7 juni 2017 hun foto(‘s) insturen. Foto’s insturen kan via de website van de gemeente Tholen, www.tholen.nl, (zoek op ‘fotowedstrijd’). Op de foto kan een typisch Thools evenement staan, een landschap, een bouwproject, een kern of een vereniging etc.

Voorwaarden

  • Alleen inwoners van de gemeente Tholen mogen deelnemen;
  • Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingeleverd;
  • Medewerkers van de gemeente Tholen zijn uitgesloten van deelname;
  • De foto’s moeten genomen worden in deze gemeente en moeten herkenbaar zijn voor de Thoolse samenleving;
  • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden in .JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;
  • De gemeente Tholen kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de deelnemer toestemming voor het gebruik van zijn/haar foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, etc.;
  • Als er personen op de foto staan, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

Waardebon

De fotowedstrijd van vorig jaar was een groot succes. Er zijn toen bijna 140 foto’s ingestuurd. Uiteindelijk kwamen de beste drie foto’s op de voorpagina van de gemeentegids en waren er nog enkele eervolle vermeldingen. De makers van de beste drie foto’s krijgen bovendien een VVV-bon.

De eerste prijs is een VVV-bon van € 75,-, de tweede prijs is een VVV-bon van € 50,- en de derde winnaar krijgt een VVV-bon van € 25,-.

Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids maakt. De jury bestaat uit burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde, medewerkers van het cluster Communicatie van de gemeente Tholen en de publieksjury die via Facebook kan stemmen op de mooiste foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + vier =