Home Nieuws Geen bus? geen nood

Geen bus? geen nood

529
0

Wat doe je als je de bus wil nemen maar er komt geen bus? Dan is de haltetaxi een mogelijkheid. Want waar de bus niet rijdt, brengt de haltetaxi je van halte naar halte. Wat is een haltetaxi en hoe werkt hij eigenlijk? Hier lees je hoe je gebruik kan maken van deze vervoersdienst.

– De haltetaxi brengt je, net als de bus, van halte naar halte.
– Hij rijdt daar waar er te weinig reizigers zijn voor een gewone busverbinding.
– Je moet de haltetaxi anderhalf uur voor vertrek telefonisch reserveren (088-23 58 000).
– Je kunt alleen met contant geld betalen! Het tarief dat je betaalt, is afgestemd op het bustarief.

Reserveren van de haltetaxi doe je anderhalf uur van tevoren door te bellen naar 088 – 23 58 000 of te mailen naar: info@haltetaxi.nl. Wil je vóór 9.00 uur gebruikmaken van de haltetaxi? Vraag dan de dag ervoor je reis aan. Voor het reserveren heb je een gebruikerspas nodig. Deze vraag je gratis aan via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. Je krijgt de pas binnen vijf werkdagen toegezonden.

Je betaalt een op het bustarief afgestemd tarief (€ 0,89 opstaptarief en 0,15 per kilometer). Let op, betalen kan alleen met contant geld! Kortingen, ov-studentenkaart, ov-abonnementen en ov-chipkaart gelden niet.

Waar rijdt de haltetaxi? De bushaltes waar een haltetaxi op afroep rijdt, zijn te herkennen aan de sticker op het haltebord. Een overzicht van haltes vindt je op de website. Daar vindt je ook meer informatie over de haltetaxi.

Er is ook een flyer.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 + acht =