Home Nieuws Fractievoorzitterswissel bij SGP-fractie Tholen

Fractievoorzitterswissel bij SGP-fractie Tholen

102
0


De leden van de SGP-fractie hebben afgelopen zaterdag 6 juli 2024 een nieuwe fractievoorzitter gekozen. Kees Knulst neemt deze rol over van plaatsvervangend voorzitter Arjen Quist.

De SGP-fractie begon de raadsperiode onder leiding van Ruud Muijt, die het fractievoorzitterschap vorig jaar om persoonlijke redenen moest neerleggen. Arjen Quist nam deze taken tijdelijk waar. Nu heeft de fractie een nieuwe voorzitter gevonden in de persoon van Kees Knulst.

Het bestuur van de gemeentelijke afdeling van de SGP is blij dat de positie weer is ingevuld. “De afgelopen jaren hebben Ruud Muijt en Arjen Quist de fractie geleid. Daar zijn we hen dankbaar voor. We zijn blij dat Kees deze taak nu op zich wil nemen. We hebben er vertrouwen in en wensen hem en de fractie Gods zegen toe”, aldus Piet Kriger, voorzitter van het bestuur.

Knulst geeft aan uit te zien naar zijn nieuwe rol. “Ik dank Ruud en Arjen voor de manier waarop zij het fractievoorzitterschap in de afgelopen jaren hebben vormgegeven, ook in de uitdagingen van het afgelopen jaar. Er staat een stevige fractie, en ik zie er naar uit leiding te mogen geven aan dit team. Samen blijven we ons, zolang God het geeft, inzetten voor de gemeente Tholen. Van Hem is onze verwachting.”

Samenwerking is essentieel, stelt Knulst. “We hebben elkaar nodig; als fractie, als coalitie, als raad, als samenleving. Als SGP-fractie blijven wij ook de komende jaren zoeken naar verbinding, naar gemeenschappelijke waarden, naar wat het goede is voor onze gemeente.”

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in