Home Nieuws Foutje… folders ChristenUnie Middelburg bezorgd in Tholen

Foutje… folders ChristenUnie Middelburg bezorgd in Tholen

438
0

Bewoners van Tholen keken wel even raar op toen zij een verkiezingsfolder van de ChristenUnie op de mat vonden, deze folder was namelijk bedoeld voor Middelburg. Arjan Beekman, lijsttrekker van de ChristenUnie in Middelburg, noemt de fout ‘zuur’.

“Wij vonden gisteravond jullie flyer voor de gemeenteraadsverkiezingen in Middelburg in onze brievenbus. Prachtig! Maar wij wonen op Tholen en gaan niet stemmen in Middelburg.” Het is slechts een van de mails die ChristenUnie Middelburg ontving. Door een fout van de distributeur is de verkiezingsfolder van de ChristenUnie in Middelburg bezorgd op Tholen.

“Helaas is onze folder door een fout van de distributeur voor het merendeel in Tholen terechtgekomen in plaats van als bijlage bij de Middelburgse & Veerse Bode. Heel vervelend, zeker omdat we dit niet meer kunnen herstellen”, schrijft de ChristenUnie Middelburg op Facebook. Als doekje voor het bloeden krijgt de Walcherse partij wel een paginagrote advertentie in De Middelburger. “Maar het blijft wel zuur”, zegt Arjan Beekman, de lijsttrekker van ChristenUnie Middelburg.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 − 13 =