Home Nieuws Fotowedstrijd Gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend

Fotowedstrijd Gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend

552
0

Uw foto op de voorpagina van de nieuwe gemeentegids 2019/ 2020 en op de website eilandtholen.nl? Doe mee met de jaarlijkse fotowedstrijd!

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar gezamenlijk een fotowedstrijd. “Beleef het in Tholen” is het thema. De makers van de beste drie foto’s krijgen een VVV-waardebon. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto. Foto’s kunnen aangeleverd worden tot 12 juni 2019.

Beleef het in Tholen
In Tholen valt er van alles te beleven. Hierbij kunt u denken aan jaarmarkten, braderieën, fietstochten, sportfestiviteiten maar ook wandelen, fietsen, terrasbezoeken een hapje eten. Kortom allerlei situaties waarbij mensen genieten op Tholen. Foto’s van het prachtige landschap van onze gemeente zijn natuurlijk ook van harte welkom. Dit kunnen foto’s zijn van alle seizoenen.

Prijzen
De makers van de beste drie foto’s krijgen een VVV-waardebon. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids maakt. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto: een diner bon t.w.v. € 75,– in een lokaal restaurant. De winnende foto’s worden op de omslag van de gemeentegidsgeplaatst.

Meedoen?
Foto’s kunnen aangeleverd worden tot 12 juni 2019 via de website van de gemeente www.tholen.nl. Zie hier ook de voorwaarden. De winnende foto’s worden omstreeks juli bekend gemaakt. Vragen of problemen met het verzenden van de foto’s via het formulier stuur een e-mail naar communicatie@tholen.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijftien − een =