Vanaf 2 mei 2021 introduceert Connexxion een nieuw uniek reisproduct: ‘Zeeland Voordeel’. Hiermee wordt reizen met de bus voor scholieren en andere reizigers flexibeler, eerlijker en eenvoudiger!

Provincie Zeeland en Connexxion vinden het belangrijk dat reizen met de bus nog aantrekkelijker wordt. Met het nieuwe reisproduct ‘Zeeland Voordeel’ is reizen straks een stuk makkelijker. De reiziger betaalt met ‘Zeeland Voordeel’ alleen voor gemaakte reizen en bouwt tegelijkertijd korting op. Bovendien is reizen met dit reisproduct door heel Zeeland mogelijk in plaats van via vaste zones.

Flexibeler met ‘Zeeland Voordeel’
Met ‘Zeeland Voordeel’ betalen reizigers hun reis achteraf. Daarnaast betalen zij enkel voor de reizen die ze daadwerkelijk gemaakt hebben. Vooraf nadenken of u de kosten van een abonnement er wel uithaalt, hoeft niet meer. Hierdoor wordt reizen met ‘Zeeland Voordeel’ een stuk flexibeler.

Eerlijker met ‘Zeeland Voordeel’
Iedereen betaalt met de komst van ‘Zeeland Voordeel’ hetzelfde tarief voor dezelfde reisafstand. Dit maakt ‘Zeeland Voordeel’ naast flexibeler, ook eerlijker. Hoe meer u reist, hoe meer korting u krijgt. Wanneer u voor € 20,00 gereisd heeft, bouwt u over die maand al korting op. U betaalt met ‘Zeeland Voordeel’ nooit meer dan € 130,00 per maand voor uw reis met Connexxion in Zeeland! Scholieren krijgen daarnaast ook nog eens 10% extra korting op hun factuur. In de regio Zeeland reizen er veel scholieren met het openbaar vervoer. Straks kunnen zij met ‘Zeeland Voordeel’ voordelig reizen met de bus naar bijvoorbeeld een stageadres of een vakantiebaan.

Eenvoudiger met ‘Zeeland Voordeel’
Wanneer u met ‘Zeeland Voordeel’ reist krijgt u per maand achteraf een factuur over de reizen die u gemaakt heeft. U hoeft dus nooit meer saldo op je OV-chipkaart te hebben wanneer u met de bussen van Connexxion binnen Zeeland reist.

Harry van der Maas, gedeputeerde mobiliteit bij de Provincie Zeeland: “Het is ons gelukt om als eerste regio in Nederland dit nieuwe reisproduct in te voeren. Een primeur en daar ben ik blij mee. Met ‘Zeeland Voordeel’ is reizen met de bus straks een stuk aantrekkelijker!”

Binnenkort start Connexxion met een campagne voor ‘Zeeland Voordeel’. Meer informatie volgt op www.connexxion.nl. Vanaf 2 mei 2021 gaat ‘Zeeland Voordeel’ in. Reizen zonder ‘abonnement’ blijft mogelijk.

Vorig artikelSneeuw in het land
Volgend artikelAuto door gladheid in de sloot

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in