Feestelijke Heropening speeltuin de Vossetuin in Oud-Vossemeer

De start van de festiviteiten rond de officiële opening van De Vossetuin op donderdag 7 september begon al goed!! De genodigden en belangstellenden die binnenstroomden werden opgewacht door een clown!! Ballonnen werden uitgedeeld !! Het was heerlijk weer!!

In het kader van de herinrichting van De Vossetuin werd ‘s ochtends om 10.30 uur de officiële heropening van de speeltuin door wethouder de heer G.J. Harmsen gestart met een toespraak. Hierin besteedde Harmsen onder andere aandacht aan de inzet van vrijwilligers, de drijvende kracht achter de herinrichting mevrouw K. Bommelijn (beleidsmedewerker welzijn), de sponsors en de bijdrage vanuit het stimuleringsfonds door de gemeente Tholen. Zonder deze inspanningen was het niet gelukt. Naast hoogwaardigheidsbekleders, ouders en andere belangstellenden waren de leerkrachten en de kinderen van de plaatselijke basisscholen De Ark, St. Anthonius en Die Heenetrecht present.

Tezamen met een aantal kinderen van de bestuursleden van De Vossetuin, opende Karin Bommelijn met de sleutel van het speeltuingebouw de opnieuw ingerichte Vossetuin.
Eerder deze week werden al activiteiten georganiseerd; op dinsdag de olympische speeltuinspelen en op woensdag het piratenfestijn. Maar ook op deze donderdag 7 september stond er een leuk programma op de agenda. Om 15.30 uur startte het stoepkrijt- en knikkerfestijn en op vrijdag 8 september start om 15.30 uur het eierkoeken versieren.

Overigens is de speeltuin nog niet compleet. De doelstelling van De Vossetuin is om aan de hand van door de kinderen gemaakte tekeningen de ideale speeltuin in te richten. Er is dus nog werk aan de winkel!!

Ter afsluiting van deze feestelijke week, wordt er op zaterdag 9 september vanaf 14.00 uur een kinderbingo georganiseerd. Maar er gebeurt de komende tijd nog veel meer in De Vossentuin. Voor informatie hierover kan een ieder terecht op de Facebookpagina van De Vossetuin.
E-mailen kan ook naar speeltuin.vossetuin@gmail.com

Namens Omroep Tholen succes toegewenst aan bestuur en vrijwilligers van De Vossetuin.

De foto’s van de opening zijn gemaakt door fotograaf Rien Burgers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =