Home Nieuws Extra proeflessen bij sport- en cultuurverenigingen

Extra proeflessen bij sport- en cultuurverenigingen

673
0

Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen zich weer aanmelden voor extra proeflessen bij verschillende sport- en cultuurverenigingen in onze gemeente. Zo kunnen kinderen ontdekken wat er bij hen past. Bijna alle proeflessen zijn gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via https://www.jijoptholen.nl/extra-proeflessen. De eerste proeflessen starten vanaf 18 maart.

Basisscholen die aangesloten zijn bij het project krijgen deze week informatie over de proeflessen uitgereikt. Door de inzet van de deelnemende verenigingen is er weer een mooi aanbod van proeflessen. De lessen zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met een sport- en/of cultuurvereniging. Door een kijkje te nemen stimuleren we kinderen om meer deel te nemen aan sport en/of cultuur en worden actiever.

Sport- en Cultuurboekje
De lessen zijn een aanvulling op het Sport- en Cultuurboekje. In september vorig jaar ontvingen bijna alle basisscholen in de gemeente Tholen dit boekje voor hun leerlingen. In het boekje presenteren lokale sport- en cultuurverenigingen zich aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Bekijk het digitale boekje op https://www.jijoptholen.nl/sport-en-cultuurboekje

Meer informatie
Neem bij algemene vragen over het project contact op via jijoptholen@tholen.nl of telefonisch via 14 0166. Voor specifieke vragen over de aangeboden activiteiten kan direct contact worden opgenomen met de aanbieder.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in