Zomerklooien met kinderboeken: lekker bezig in de bieb!

Start datum: maandag, 13 juli 2020

Eind datum: zaterdag, 29 augustus 2020

Locatie: Bibliotheek Sint-Annaland

Het is zomervakantie! Dat betekent maar één ding… dat we een hele hoop vrije tijd hebben om te vullen. De Bibliotheek Sint-Annaland verrast je met iets waar je helemaal in op kunt gaan! Tijdens ‘Zomerklooien’ besturen kinderen (4-12 jaar) een tank, knopen stropdassen, verzamelen kevers, doen experimenten en maken glow in the dark drilpudding. Kom deze vakantie naar de Bibliotheek Sint-Annaland en doe gratis mee.

Zomerklooien met kinderboeken
Wat houdt dat in? We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en maken een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ voor jou om te komen ontdekken. Doe gratis mee met het lees- en doe-programma bij de Bibliotheek Sint-Annaland en lees/bekijk boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten. Bij een volle stempelkaart ontvang je een leuke verrassing én een Klooien met kinderboeken-diploma – en die moet je gewoon hebben!

Kom alleen of samen met bijvoorbeeld je ouders of vrienden, het is leuk en leerzaam en aanmelden hoeft niet. Zomerklooien kan in de zomervakantie in de Bibliotheek Sint-Annaland aan Schoolstraat 34 tijdens openingstijden: maandag en donderdag 15.15-17.15 uur en maandagavond 18.00-20.00 uur.