Home Zomerconcert op 22 juni

  Zomerconcert op 22 juni

  406
  0
  Datum: zaterdag, 22 juni 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: de Grote Kerk van Tholen

  Een bijzondere programmering. Voor de tweede maal binnen één week treedt het Interkerkelijk Mannenkoor Tholen op in de Grote Kerk van Tholen. Afgelopen zaterdag zong het koor ook al in een bijzonder geslaagd concert waarin zij liederen van Johannes de Heer ten gehore brachten.

  Nu zal het koor op zaterdag 22 juni optreden in de serie Zomerconcerten Tholen. Het biedt iedereen die zaterdag verhinderd was alsnog de mogelijkheid om kennis te maken met het koor. En degenen die al van het koor genoten hebben kunnen hebben zo de gelegenheid om nog een keer te komen luisteren . Deze middag zal het koor een aantal bekende geestelijke liederen zingen o.a. het bekende lied “Nader mijn God, bij U”.

  Het koor staat vanaf het begin onder de bezielende leiding van hun dirigent Mark Westdorp en wordt op de piano begeleid door Joost Krijger.

  Het programma is nu wat korter dan vorige week , en het concert zal ongeveer een half uurtje duren. Het concert vindt plaats in de koorkerk van de Grote Kerk van Tholen.
  Aanvang van het concert is 14.30 uur en de toegang is gratis.