Home Zomerconcert

  Zomerconcert

  394
  0
  Datum: zaterdag, 7 september 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: de Gasthuiskapel in de Kerkstraat in Tholen

  Voor velen is de blokfluit het eerste instrument waarmee men kennismaakt met het spelen van muziek. Toch is de blokfluit ook een vergeten instrument met een verborgen, maar rijke geschiedenis.

  In het Zomerconcert op zaterdag 7 september staat de blokfluit en zijn gevarieerde en rijke repertoire centraal. Dan treden Annemiek Vogels en Elsbeth Huffmeijer op als duo op dit vertrouwde en toch zo verrassende instrument.

  Voor zaterdag 7 september 2019 hebben zij een programma samengesteld met voornamelijk blokfluitduetten. Deze klinken in diverse bezettingen en zijn afkomstig uit verschillende muziekstijlen: oude muziek, barok en 20e eeuw. U hoort werk van o.a. Morley, Telemann en Bach. Annemiek en Elsbeth, een duo apart: met twee spelers hanteren zij maar liefst zes verschillende blokfluiten!
  Annemieke Vogels en Elsbeth Huffmeijer hebben al eerder opgetreden in de serie Zomerconcerten. Zij spelen virtuoze, maar ook heel toegankelijke muziek. Fijn, mooi en inspirerend om naar te luisteren!

  Het concert is van 14.30 tot 15.00 uur in de Gasthuiskapel in de Kerkstraat in Tholen. De deuren van de kerk zijn open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis.