Zomerconcert

Datum: zaterdag, 31 augustus 2019

Tijd: 14.30 tot 15.00 uur

Locatie: Koorkerk van de Grote Kerk in Tholen

‘Zingen is leuk!’ Met deze enthousiaste zin begint het Christelijk gemengd koor ‘Praise Him’ uit Sint Annaland hun kennismaking. Vol enthousiasme treden zij regelmatig op in de kerken en verzorgingshuizen op het eiland Tholen en in de verre omgeving. En zaterdag 31 augustus laten zij van zich horen in een concert in de serie Zomerconcerten Tholen.

Het koor heeft een breed en gevarieerd repertoire met klassieke en moderne liederen die getuigen van de christelijke boodschap. Zij staan onder leiding van dirigent Peter Biemond en worden begeleid door organist Leen Heyboer.

In hun aankondiging schrijft het koor dat zij nog op zoek zijn naar enthousiaste zangers en zangeressen. Iedereen is dan ook welkom om eens een avond te komen luisteren op de repetitie of mee te zingen. Het koor repeteert op maandagavond en naast het oefenen is er in de pauze ook tijd en gelegenheid om samen gezellig wat te drinken. Het zomerconcert is ook een leuke gelegenheid om eens laagdrempelig kennis te maken met het koor en hun muziek.

‘Praise Him’ zal zaterdag 6 nummers ten gehore brengen. Het concert is van 14.30 tot 15.00 uur in de Koorkerk van de Grote Kerk in Tholen. De deuren van de kerk zijn open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis.