“Zeeuwse Trein Model Ruilbeurs”

Datum: zaterdag, 24 november 2018

Tijd: Openingstijden: 10.00 tot 15.30 uur

Locatie: Congrescentrum "De Stenge " Stengeplein 1 in Heinkenszand

Op zaterdag 24 november 2018 wordt de “Zeeuwse Trein Model Ruilbeurs” voor de vierde maal dit jaar gehouden in het:

Congrescentrum “De Stenge ”
Stengeplein 1 in Heinkenszand

Openingstijden: 10.00 tot 15.30 uur.

Op deze beurs zijn de belangrijkste; modeltrein schalen aanwezig zoals h0 (1:87) N ( 1:160) aanwezig en ook niet te vergeten nostalgische blikken treinen en auto’s in diverse schaalgroottes.
Op de beurs is ook aanwezig landschap aankleding voor modelbaan (bijvoorbeeld bomen en struiken). Als u even wilt ontspannen, kunt u onder het genot van een kopje koffie op uw gemak een nieuwe treinenvideo/dvd te bekijken. Het ligt voor de hand dat u in deze omgeving veel gelijkgestemde hobbyisten aantreft. Met hulp en advies van zoveel mede hobbyisten moet het zeker mogelijk zijn om uw droombaan ook daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Een combinatie van wat doorzettingsvermogen van uw kant en alle bij ons verkrijgbare modeltrein accessoires is het zeker mogelijk uw droombaan tot werkelijkheid te laten worden.
Modeltreinen hobby is en blijft een hobby waar je nooit op uitgekeken raakt!! Dat ruilen geen huilen hoeft te betekenen zal op de beurs zeker duidelijk worden.

Op deze beurs zal ook de TESTTAFEL weer aanwezig zijn en wordt de mogelijkheid geboden om GRATIS locomotieven of wagons te testen.
Ondanks dat deze beurs een modeltreinbeurs is, wordt er ook met de wensen van modelauto liefhebbers rekening gehouden. Deze modelauto’s zijn dan ook te kust en te keur in schaal 1:87 aanwezig en passen daardoor natuurlijk ook bij modeltreinen met schaal h0.

Op de beurs staan daarnaast ook een tafel met Lego.
Voor nadere informatie kunt u bellen met Tel : 0113-220493.

De toegangsprijs is:
Volwassenen : €. 1,50
Kinderen : €. 0,50