Home Women in Rock festival

  Women in Rock festival

  389
  0
  Datum: zaterdag, 5 oktober 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: de Meulviet in Tholen

  Aanstaande zaterdag 5 oktober 2019 wordt in de Meulviet in Tholen het “Women In Rock Festival” gehouden. De Deense internationale headliner ‘Forever Still’ zal aan dit concert meewerken.

  Nadat het Women In Rock Festival in 2012 voor het laatst werd gehouden kwam in de jaren daarna vaak de vraag, van oud bezoekers en toenmalige vrijwilligers, of het festival nog eens terug zou komen. Het unieke concept, de bandkeuze en de sfeer hebben er voor gezorgd dat dit festival het grootste Thoolse hardrock-feestje met muziekvrienden ooit is geworden. Zeven jaar na dato zijn de woorden alsnog in daden omgezet.

  Natuurlijk heeft elke band die deze editie komt spelen een zangeres, zoals het concept voorschrijft, maar het leuke aan de komende editie is vooral dat er is gekozen voor een diverse line-up. De topper, ‘Forever Still’ is een alternatieve metal band uit Denemarken. Daarnaast spelen 2 Nederlanse topbands, Drive By Wire en The Dirty Denims hun eigen rocknummers, terwijl Grave Dohls uit Leiden als tribute van Foo Fighers & Nirvana even de grunge tijd zal laten herleven. Als lokale en regionale bands hebben we ROCKSOLID uit Sint Annaland en GORS uit Middelharnis gevraagd hun rock covers bij ons te komen spelen.

  Het festival opent de deuren om 18:30 uur. De eerste band begint om 19:00 uur.

  Kijk voor meer info op: https://www.facebook.com/WIR2019/