Home Winterconcert

  Winterconcert

  58
  0
  Datum: zondag, 9 december 2018
  Locatie: H. Antonius van Paduakerk, Kerk straat 53 in Lepelstraat

  De koren Windkracht Vier uit Bergen op Zoom en Kir Royal uit Sint-Annaland organiseren samen met medewerking van Koperensemble AVANCEMENT en kinderkoor Het CASEMBROOTKOOR een bijzonder Winterconcert. Het concert vindt plaats op zondag 9 december in de H. Antonius van Paduakerk, Kerk straat 53 in Lepelstraat.
  Aanvang van het concert is 14.30 uur, entree vanaf 14.00 uur.

  Het ruim twee uur durende Winterconcert staat dit jaar bol van uitersten: klassiek, modern en instrumentaal gaan heel goed samen. Kwaliteit en sfeer maken onze samenwerking uniek en dat brengen we graag over. U kunt zich laten meevoeren door de drie koren, maar ook intens genieten van hun solisten en de uitvoering van het koperensemble.
  Kir Royal met vaste begeleiding door pianiste Imelda Hack- Brugmans en Avancement staan onder leiding van dirigent Pierre van Broekhoven. Windkracht Vier staat onder leiding van dirigent Pieter Jan van den Berg en het Casembrootkoor wordt begeleid door Carla Westdorp en Julie Diemel.

  Kaarten à €10,- zijn te reserveren via info@kir-royal.nl en ppmnuijten@outlook.com of verkrijgbaar bij Boek- en Kantoorvakhandel Heijboer aan de Ring 66, te Sint Annaland, in de Wereldwinkel aan deKremerstraat 25 in Bergen op Zoom en bij Wotserieke aan de Kerkstraat 23 te Lepelstraat
  De kaarten zij ook verkrijgbaar bij de ingang van de kerk voor aanvang van het concert.