Home Wandelmarathon

  Wandelmarathon

  39
  0
  Datum: zaterdag, 2 juni 2018
  Locatie: Sport en gemeenschapscentrum Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk

  Op zaterdag 2 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers uit Sint Maartensdijk voor de 8e keer de Wandelmarathon. Een mooie gelegenheid voor wandelaars natuur of rustgenieters om deel te nemen aan deze wandeltocht.

  Doe mee en U weet het bewegen is goed voor uw gezondheid..

  Deze wandeltocht met afstanden van 42,195-31,650-21,100- 10,5 is tevens een goede voorbereiding voor de wandelvierdaagse van Nijmegen.
  Voor de kinderen en de minder ervaren wandelaar is er ook nog een afstand van 6 kilometer.

  Deelnemers kunnen op 2 juni starten en finishen vanuit het Sport en gemeenschapscentrum Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk. De Foyer is vanaf 7:00 uur open voor inschrijving en U kunt dan nog een kopje koffie drinken. Op de bedrijfsterreinen van Weggemans en Schot aan de Sportlaan en in de directe omgeving van Haestinge is volop parkeergelegenheid aanwezig.

  De vertrektijden zijn 42,195 km van 7:30 tot 9:00 uur—31,650 km van 7:30 tot 10:00 uur—21,100 km van 7:30 tot 12:00 uur—10,5 en 6 km van 7:30 tot 13:30 uur.
  De sluiting van deze wandeldag is om 17:00 uur.

  Gewandeld wordt er over (zee)dijken met prachtige vergezichten op de Bevelanden Brabant de havens van Antwerpen de Zeelandbrug Schouwen Duiveland en de Oesterdam. Alle routes worden met pijlen aangegeven en aan de start krijgt U ook nog een routebeschrijving.

  Er wordt grotendeels gewandeld over verharde paden maar ook bospaden in de natuurgebieden. De routes zijn tevens geschikt voor nordic walkers en de hond mag ook mee mits aangelijnd.
  Onderweg kunt U terecht voor soep een broodje of een drankje.

  Controleposten met voldoende toiletgelegenheid treft U aan met tussenpozen van ongeveer 7 kilometer. Gediplomeerde EHBO-ers zijn op alle routes aanwezig en verkeersregelaars zorgen ervoor dat U veilig de weg over kan steken.

  De organisatie van deze wandeltocht staat onder auspiciën van de KWBN wandelorganisatie Nederland. WSV Oosterscheldestappers steunt jaarlijks de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting(taaislijmziekte).

  Voor verdere informatie kunt U terecht op de website www.oosterscheldestappers.nl

  Kom op zaterdag 2 juni naar Sint Maartensdijk en wandel gezellig mee.
  Iedereen wel of geen lid van een vereniging die eens lekker wilt wandelen langs of in de nabijheid van het Nationaal Park Oosterschelde is van harte welkom.