Vrijmibotho

Datum: vrijdag, 14 juni 2019

Tijd: Vanaf 16:30 uur

Locatie: Scheepswerf Duivendijk

Na vijf fantastische edities zal er dit jaar opnieuw een Vrijmibotho (Vrijdagmiddagborrel Tholen) plaatsvinden. Dit jaar is dat op vrijdag 14 juni!

Het wordt dit jaar wordt echter anders dan voorheen. Sinds begin 2019 is stichting Tholen Unighted opgericht. Deze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers en staat voor het verbinden van mensen op en rondom Tholen. De gedachte is om laagdrempelige informele ontmoetingsmomenten te creëren voor iedereen.

De omzet van het evenement wordt daarom gebruikt voor een volgende editie maar ook gedoneerd aan een goed doel wat jaarlijks wordt gekozen. Het goede doel dat voor 14 juni uitgekozen is dat is ‘Project TOV’! Project TOV zorgt ervoor dat jong volwassenen met een beperking uit deze regio op zomervakantie kunnen.

Deze zomereditie zal wederom buiten in de openlucht worden gehouden op Scheepswerf Duivendijk.

Ook dit jaar zijn er weer volop live optredens, zomerse geluiden en ook een wereldberoemde DJ weten te strikken. Er zijn voor de vrijdagmiddagborrel geen tickets nodig, de entree bedraagt slechts € 2,- bij de ingang. De poorten zullen opengaan om 16:30 uur en iedereen (18+) is welkom. Neem uw collega’s, vrienden en familie mee en geniet!

Voor nieuws en de line-up kun je terecht op Facebook of op www.vrijmibotho.nl