Vrijdagmiddagborrel Tholen

Datum: vrijdag, 15 juni 2018

Tijd: vanaf 17:00 uur

Locatie: Contre Escarpe 1 Tholen

Na vier fantastische edities is de organisatie te kunnen mededelen dat dé vrijdagmiddagborrel voor het hele eiland Tholen over precies 6 weken zal plaatsvinden: namelijk op vrijdag 15 juni vanaf 17:00 uur.

Deze vijfde editie zal wederom in de openlucht worden gehouden op een inmiddels bekende en idyllische locatie: Scheepswerf Duivendijk aan de Thoolse jachthaven. Na het succes van voorgaande jaren heeft de organisatie deze unieke locatie opnieuw kunnen vastleggen en met men hoopt dat ook u er bij bent.

Naast heerlijke drankjes en cocktails, staan er ook diverse foodtrucks op de borrel, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het avondeten. De beste start van uw weekend!

Graag willen de organisatoren samen met al uw vrienden en collega’s uitnodigen om deze dag te komen borrelen aan het water met live optredens, zomerse geluiden en verschillende DJ’s. Er zijn voor de vrijdagmiddagborrel geen tickets nodig, de entree bedraagt slechts € 2,- bij de ingang. De poorten zullen opengaan om 17:00 uur en iedereen (18+) is welkom.

Voor nieuws en de line-up kunt u terecht op de Facebookpagina van vrijdagmiddagborrel Tholen.
Zet hem in de agenda en tot vrijdag 15 juni de vrijdagmiddagborrel.

De locatie:
Scheepswerf M. van Duivendijk
Contre Escarpe 1
4691 BB Tholen