Home Voorjaarsbraderie in Bergen op zoom

  Voorjaarsbraderie in Bergen op zoom

  61
  0
  Startdatum: zaterdag, 21 april 2018
  Einddatum: zondag, 22 april 2018
  Locatie: Boulevard in Bergen op Zoom

  Jaja de Voorjaarsbraderie in Bergen op zoom op de boulevard is er weer!
  Kom gezellig een dagje langs op de markt!

  Star Promotions organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 weer de gezellige voorjaarsbraderie in Bergen op zoom op de boulevard. Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op de markt? Kom dan gerust even langs. De voorjaarsbraderie zal plaats vinden op:
  • Zaterdag 21 april van 10:00 – 17:00
  • Zondag 22 april van 11:00 – 17:00

  Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 100 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks!

  Na het rondsnuffelen op de voorjaarsbraderie kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Grieks, bara’s, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de markt. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.
  G
  ezellig toch een markt om rond te snuffelen en wat te eten en te drinken? Buiten dit allemaal zijn er ook verschillende attracties. Speciaal voor de kinderen hebben is er een Bungeejump. Ook is er een prachtige Roofvogelshow.

  KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP DE FACEBOOKPAGINA VAN DE MARKT