Home Vitaal Vosmeer Familiedag: 25 juni

  Vitaal Vosmeer Familiedag: 25 juni

  180
  0
  Datum: zaterdag, 25 juni 2022
  Tijd: 13:00 - 17:00
  Locatie: Oud-Vossemeer
  Agenda

  Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert Vitaal Vosmeer vanaf 13.00 uur een sportieve middag voor het hele gezin (en verenigingen) met een zeskamp, springkussens, straatvoetbal en een voorstelling met Juf Roos in Oud-Vossemeer. Iedereen van jong tot oud is vanaf 13.00 uur welkom op sportpark de Vossenberg Bou Kooijmanstraat 1, Oud-Vossemeer. Inschrijven voor het zeskamp en stratenvoetbal is gratis, verplicht en kan t/m 17 juni.

  Zaterdag 25 juni is niet alleen een leuk middagje voor de familie, maar ook voor verenigingen in Oud-Vossemeer een leuke kans om met je leden het (sport)seizoen gezellig samen of te sluiten. Jullie doen toch ook mee? Er zullen verschillende springkussens zijn waar de jongste jeugd lekker op kan springen. Ouders kunnen gezellig een drankje in de kantine drinken. Dit gedeelte is op open inloop. Ook is er een voorstelling te zien van Dansen met Juf Roos.

  Zeskamp en stratenvoetbal
  Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur kan de jeugd vanaf 11 tot 15 jaar meedoen met een zeskamp. En is er op hetzelfde moment een stratenvoetbaltoernooi voor iedereen van 16 jaar en ouder. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking van het stratenvoetbaltoernooi en zeskamp. Opgeven voor zeskamp (vanaf 11 jaar) kan via Jolande moerlandj@zeelandnet.nl. Deelnemers van 16 jaar en ouder kunnen zich opgeven voor het stratenvoetbal via Leen leenenjo@zeelandnet.nl.

  We kunnen altijd extra hulp gebruiken. Wil jij als vereniging helpen op deze dag, zoals het begeleiden van activiteiten, neem dan contact op via Jolande moerlandj@zeelandnet.nl

  Vitaal Vosmeer hoopt natuurlijk om veel inwoners te mogen verwelkomen op zaterdag 25 juni!