Home Thools Bierfestival op zaterdag 23 september

    Thools Bierfestival op zaterdag 23 september

    97
    0
    Datum: zaterdag, 23 september 2023
    Tijd: 14:00 - 21:00
    Locatie: Gasthuiskapel, Kerkstraat 15 Tholen
    Agenda


    Eindelijk mogen ze weer! Marlies (van ’t Wienuus) en Charel gaan eindelijk weer een Thools Bierfestival organiseren. De vorige edities waren stuk voor stuk succesvol en in een geweldige atmosfeer kon kennis gemaakt worden met Craftbieren uit de regio en ook van ver daar buiten.

    De edities in 2021 en 2022 vielen door het welbekende virus niet te organiseren. Wel waren er de succesvolle Bierboxen om liefhebbers door de barre tijden te slepen.
    Er is dit jaar gekozen voor de sfeervolle locatie van Gasthuiskapel in de Kerkstraat in Tholen. Hier zullen de brouwers één dag hun domicilie hebben en kunnen bezoekers een keuze maken uit de vele speciaal bieren die worden aangeprezen. Ook dit jaar natuurlijk weer met het speciale proefglas van het Thools Bierfestival in de hand. Dit ontmoetingsfeestje met gelijkgezinden mag je niet missen.

    De brouwers krijgen op de binnenplaats en de binnentuin allemaal een mooie plaats. Ook is er dit jaar weer gedacht aan lekkers voor bij het bier, in de vorm van eten. Voor de BOB is er een assortiment met 0% bieren, ook wat minder bekende! Uiteraard is het mogelijk ook een frisje of een glas kwaliteitswijn aan te schaffen voor de niet bier liefhebber. Tot slot is er ook nog een DJ die voor sfeervolle (achtergrond)muziek zorgt.
    Zaterdag 23 september van 14.00-21.00 uur in de Gasthuiskapel, Kerkstraat 15 Tholen

    Al met al zijn alle ingrediënten weer aanwezig voor een fraaie editie van het Thools Bierfestival. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Wienuus in Tholen en uiteraard aan de deur.

    De kaarten kosten €15,00 maar daarvoor krijg je dan ook 3 consumptiemunten voor de speciaalbieren of een alcohol vrije consumptie of een wijn.