’t Pinksterpad – Zin in een wandeling

Datum: maandag, 21 mei 2018

Tijd: Om 14.00 uur is de officiële start

Locatie: H. Willibrorduskerk, Dorpsweg 7 te Oud Vossemeer

Op een mooie pinksterdag…… Wat kun je allemaal doen op Tweede Pinksterdag? Een woonboulevard bezoeken, een Pinkstershow bijwonen, luieren in de achtertuin. Maar u zou ook een mooie wandeling in de natuur kunnen maken. De Katholieke Kerk, de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk, in Oud-Vossemeer, organiseren een inspirerende wandeltocht in de middag van Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei 2018. Iedereen, jong en oud, kan meedoen. Deelname is gratis.

De wandeling begint in de H. Willibrorduskerk, Dorpsweg 7 te Oud Vossemeer. Vanaf 13.30 uur is er inloop met koffie/thee of limonade en iets lekkers. Om 14.00 uur is de officiële start. Er is een wandelroute van circa 10 km, eventueel kan deze worden ingekort tot 5 km. De finish is in de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21, Oud Vossemeer.

Tijdens de route krijgen de wandelaars zo nu en dan iets aangereikt; iets te drinken maar ook inspiratie zoals een afbeelding of tekst die aanleiding geeft tot gesprek.
Bij de finish wordt de deelnemers iets te eten aangeboden. In de kerk kan worden nagepraat over de Pinksterwandeling. Voor de kinderen is er een speciale speurtocht opgenomen in de route.