Home Studieseminar door ds. Henk Poot

  Studieseminar door ds. Henk Poot

  402
  0
  Datum: woensdag, 4 september 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: de Wingerd, Nieuwe Pad 1 in Tholen

  Op woensdag 4 september is er in Tholen de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jozef, Jezus en Israël. De andere data zijn: woensdag 18 september en 2 oktober. De bijeenkomsten vinden plaats in de Wingerd, Nieuwe Pad 1 in Tholen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

  Jozef, Jezus en Israël
  Vaak is de geschiedenis van Jozef gelezen als het verhaal van de vrome zoon van Jakob die ondanks alles wat hem overkomt, trouw blijft aan zijn geloof. Een prachtig voorbeeld voor ons leven met God. Maar de geschiedenis kan ook gezien worden als een profetie over het leven van Jezus en Gods plan met het volk Israël.

  In een drietal Bijbellezingen volgen we de geschiedenis van Jozef en kijken gelijk daar dwars doorheen naar de plaats van Jezus en Israël in de Bijbel.

  Achtergrond spreker
  Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.