Home Spreekuur CBR Rijbewijskeuringen in Sint Maartensdijk

  Spreekuur CBR Rijbewijskeuringen in Sint Maartensdijk

  343
  0
  Startdatum: vrijdag, 11 februari 2022
  Einddatum: vrijdag, 8 april 2022
  Gehele dag evenement
  Agenda

  Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

  Automobilisten kunnen zich via RegelZorg Rijbewijskeuringen in de Maartenshof op vrijdag 11 februari medisch, vrijdag 11 maart en vrijdag 8 april laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

  • Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.
  • Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,00.

  Afspraak maken
  Een afspraak voor het spreekuur kunt u uitsluitend maken via RegelZorg:

  • Gemakkelijk en snel via onze website: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088 2323 300.
  • Voor het laten invullen van een rapport oogarts gaat u naar www.regelzorg.nl/oogarts of belt u ons.

  De Procedure
  Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en begin 5 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden.

  De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Dat kan online op mijn cbr.nl, via DigiD met SMS- of App-verificatie. Een papieren Gezondheidsverklaring kunt u kopen bij de meeste gemeenten of via RegelZorg.

  Deze vragenlijst over uw eigen gezondheid moet u eerst zelf invullen en opsturen naar het CBR. Als antwoord krijgt u van het CBR het Verslag (soms meer dan één), dat de keuringsarts moet invullen. Op dát moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring.

  De artsen waar RegelZorg mee samenwerkt, zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren digitaal voor u in en versturen deze direct naar het CBR. Meer informatie over de procedure leest u op de website van RegelZorg.

  Meer informatie over rijbewijzen vind u op de website tholen.nl