Sponsorzwemtocht

Datum: zaterdag, 17 augustus 2019

Tijd: van 14.00 uur tot 18.30 uur

Op zaterdag 17 augustus organiseert Nautical Safety Tholen voor de derde keer een zwemtocht in de Oosterschelde, van Stavenisse naar Sint Annaland. Elke deelnemer zoekt sponsors om mee te kunnen doen. Deze keer komt de opbrengst ten goede aan Zorgonderneming EQuiMiO. Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen. Er zijn verschillende zwemafstanden mogelijk, variërend van 1 tot 8 kilometer. De start van de tocht is om 14.00 uur op het veer in Stavenisse, waar ook om 18.30 uur de afsluiting weer zal zijn.

Doel opbrengst
Met de opbrengst wil EQuiMiO een verblijf voor kleine dieren maken. Deze zorgboerderij biedt al meer dan 10 jaar therapie, coaching en begeleiding met paarden. Hiermee helpt zij kinderen of volwassenen met een licht verstandelijke beperking of met psychologische of psychiatrische problemen. Zo krijgen zij de mogelijkheid om zich op allerlei vlakken te ontwikkelen. Het omgaan met dieren stimuleert hen hierbij. Behalve paarden, leveren ook andere dieren hun bijdragen aan het welbevinden van de cliënten. Voor de kleinere boerderijdieren is een overdekt verblijf nodig.

Tal van activiteiten
Zorgonderneming EQuiMiO zal zelf ook bij de zwemtocht aanwezig zijn met een informatiestand en leuke activiteiten, zoals boogschieten, paarden borstelen en een heuse stokpaardenrace. Ook kunt u spulletjes kopen die door de cliënten zelf zijn gemaakt.

Meer informatie
U kunt zich aanmelden voor de zwemtocht via www.nauticalsafetytholen.com/oosterscheldezwemmen. Hier vindt u alle informatie. Veiligheid is tijdens het zwemmen topprioriteit! Wilt u liever niet zwemmen? U kunt EQuiMiO ook helpen door bij het zwemmen te ondersteunen als sponsor, EHBO-er of vrijwilliger.