Speelmeerdaags

Start datum: woensdag, 14 augustus 2019

Eind datum: donderdag, 15 augustus 2019

Locatie: Sint-Maartensdijk

Ben je tussen de 6 en 14 jaar kom dan naar de speelmeerdaagse in Sint Maartensdijk.
EvenementenComite Smalstad organiseert, in samenwerking met zondagschool de Zaaier, zwembad Haestinge en de Dorpstafel, van 14 t/m 16 augustus een speelmeerdaagse in Sint Maartensdijk.
Kinderen tussen de 6 en 14 jaar zijn van harte welkom op het terrein van Weggemans dat bereikbaar is via de verbindingsweg. het is dezelfde plaats als vorig jaar en voor de derde dag het zwembad Haestinge .

Er kan van alles gebouwd en getimmerd worden. Er is volop materiaal om een mooi bouwwerk te maken.
Woensdag 14 augustus kan er van 10:00 uur tot 15:00 uur getimmerd. Breng wel zelf een hamer mee en zorg voor stevige schoenen.
Op donderdag 15 augustus van 10:00 uur tot 15:00 uur kunnen de timmerkunstwerken afgemaakt worden. Daarnaast is er een fietsclinic voor alle kinderen op een BMX-fiets. Op een speciaal parcours leert men hoe leuk fietsen is. Donderdagavond om 19:00 uur is er een spannende fietsdemonstratie door professionele fietsers en kunnen de timmerbouwwerken bezichtigd worden.
Op woensdag en donderdag wordt er gezamenlijk gegeten en er word een interessant Bijbels verhaal verteld.

Vrijdag 16 augustus worden er tussen 10:00 uur en 15:00 uur spelletjes gespeeld in het zwembad. Breng je zwemkleding en een handdoek mee.
Het eten en drinken wordt tijdens deze dagen door de organisatie verzorgd.

Het bankje van Hans en Tonnie Janssen is geplaatst en kan in gebruik genomen worden.
Er een witte melkbus waar de bijdrage van de ouders ingegooid kan worden zodat het jeugdland ook volgend jaar weer georganiseerd kan worden.

De organisatie wil graag weten wie er allemaal komt zodat zij kunnen zorgen voor voldoende boterhammen, drinken, hout en spijkers.
Je kan je opgeven per email of door een briefje met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer van thuis, zwemdiploma ja of nee en mailadres in de brievenbus van het praathuisje te stoppen.
Laat dan ook weten welke dagen dat je aanwezig bent dat is makkelijk voor de organisatie.

Aanmelden kan via jeugdland@zeelandnet.nl waar ook de vrijwilligers zich op kunnen geven.
Graag voor 12 augustus aanmelden het maximaal aantal deelnemers is 250 kinderen.