Roosevelt Gezinsfietsdag

Datum: zondag, 24 juni 2018

Locatie: Dorpsplein in Oud-Vossemeer

Op zondag 24 juni wordt vanuit het Themacentrum Roosevelt Oud-Vossemeer de 1e Roosevelt Gezinsfietsdag gehouden. De deelnemers kunnen vanaf 10.00uur starten op het dorpsplein aan de Raadhuisstraat in Oud-Vossemeer.

Bij het startbureau in brasserie Huys van Roosevelt liggen drie compleet nieuwe fietsroutes gereed. Deze routes zijn allemaal vernoemd naar de meest bekende leden van de familie Roosevelt, de oud-presidenten van Amerika Theodore en Franklin Delano Roosevelt en diens echtgenote en achternicht Eleanor Roosevelt. Hun voorouders komen uit Oud-Vossemeer en daar wordt ook via deze nieuwe fietsroutes op ingespeeld. De Eleanor-route is met 14km de kortste route en dus ook heel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. De iets meer getrainde fietsers kunnen gaan voor de Franklin-route van 27,5km of de Theodore-route van 55km. Alle drie deze routes gaan over het mooie eiland Tholen.

Het inschrijfgeld is slechts € 2,50 per persoon en daarvoor krijgen de deelnemers een routekaart naar keuze en bij terugkomst is er voor iedereen een leuke herinnering aan dit evenement. Starten kan tussen 10.00uur en 14.00 uur. Vlakbij het centrum van Oud-Vossemeer zijn een aantal parkeerterreinen met onbeperkt gratis parkeren voor iedereen die zondag 24 juni met de auto en fietsdragers naar het Dorp van Roosevelt wil komen.

Vooraf inschrijven is niet per se verplicht, maar om voldoende routekaarten op voorraad te hebben is dat wel handig. Stuur de afstand die u wilt fietsen en het aantal personen even door naar rien@ritho.nl. Het inschrijfgeld kunt u bij het afhalen van uw routekaart bij het startbureau aan de Raadhuisstraat 13 in Oud-Vossemeer betalen.

Het Themacentrum Roosevelt Oud-Vossemeer en Omroep Tholen wensen alle deelnemers een mooie en gezellige fietsdag.