Oktoberfest Oud-Vossemeer

Datum: zaterdag, 27 oktober 2018

Locatie: Dorpshuis de Vossenkuil in Oud-Vossemeer

De lederhosen en dirndl’s kunnen weer uit de kast. Na 3 succesvolle edities staat op 27 oktober het 4e Oktoberfest Oud-Vossemeer weer op de agenda. Net als voorgaande edities wordt Dorpshuis de Vossenkuil volledig omgetoverd tot een sfeervolle bierstube. “Een doldwaze avond in Duitse sferen, net als het bekende Oktoberfest in München”, steekt Ron Vaders namens de organiseren dweilband De Lsmôôren van wal. “Naast onze huis dj’s van IncredEvent staan ook Liesl van Possenhofen en Daniël Bal op het affiche”.

Sfeervol
Bij het Oktoberfest in Oud-Vossemeer is sfeer een belangrijk onderdeel. “Bij ons geen overvolle feesttent maar een goed gevulde zaal met ruime bar en volledig aangekleed als Duitse bierstube. Daarnaast schenken we bier in grote glazen pullen”, vertelt Niels Havermans. “Het decor in de grote zaal van het dorpshuis is enkele jaren terug volledig zelf gemaakt, elk jaar bouwen we dit een stukje uit”.

Thoolse artiest
Een opvallende naam op het affiche is Daniël Bal, de Thoolse zanger is regionaal bekend door optredens op jaarmarkten en festivals. Op 27 oktober maakt Daniël zijn debuut in Oud-Vossemeer. Hetzelfde geldt voor Liesl van Possenhofen. De schone blonde zangeres met een stem van een engel wordt vaak qua zangtalent vergeleken met Anouk. Daarnaast weet ze een echt feest te bouwen. “Wederom mooie en gezellige artiesten op het podium, we kijken uit naar een mooie editie van het Oktoberfest”, aldus de organiserende dweilband.

Kaarten zijn te koop via www.delamsooren.nl, via Dorpshuis de Vossenkuil en op 27 oktober aan de deur.