Merijntje Gijzen braderie Nieuw-Vossemeer

Startdatum: zaterdag, 9 juni 2018

Einddatum: zondag, 10 juni 2018

Tijd: 10:30 en 18:00

Locatie: Nieuw-Vossemeer

Het is weer voorjaar, dus wordt het weer tijd voor de markten en braderieën
Zo ook weer de Merijntje Gijzen braderie in Nieuw Vossemeer die wordt gehouden op 10 juni.

Zoals het publiek gewend is in het dorp van Merijntje zal de braderie dit jaar bol staan van de activiteiten.

De dag voor de braderie, op zaterdag 9 juni, wordt er weer een jaarlijks 5×5 voetbaltoernooi georganiseerd aan het veld op de Veerweg in Nieuw-Vossemeer. Dit alles zal plaatsvinden tussen 10:30 en 18:00. Op de zondag 10 juni is de braderie aan de beurt met een overvol programma:

Tijdens de braderie is er een variatie van muziek. Een optreden van de coverband Still Alive en locale band De 3e Band, DJ Moombah Ruud met diverse allround muziek, diverse demonstraties , Dweilbandfestival mede georganiseerd door de Vosseblaozers en er is een speciale attractie waarbij men een leuke prijs kan winnen.

Daarnaast is er weer plaats ingeruimd voor amateurkunstenaars en hobbyisten die een gratis Mont martre kraam kunnen aanvragen bij de organisatie.

Marktkooplui, ambachtslieden, kunstenaars, verenigingen en andere mensen die interesse hebben in een plaats op deze sfeervolle braderie, kunnen contact opnemen met onze markt meester Gertjan Nagtegaal vi9a merijntjegijzenbraderie@gmail.com of bezoek de website www.merijntjegijzenbraderie.nl