Let’s move around: jeugdvisdag zeevissen

Datum: zaterdag, 14 juli 2018

Tijd: van 11:00 uur t/m 18:00 uur

Locatie: Verzamelen bij Sport- en Gemeenschapscentrum Wellevaete, Hoederweg 133, Sint-Annaland

In samenwerking met hengelsportvereniging De Zeebaars organiseert het Jongerenwerk van de gemeente Tholen weer een jeugdvisdag zeevissen. Het wordt een actieve dag voor jongens en meiden die wordt ingevuld met het maken een onderlijn tot het vissen met deze onderlijn aan de waterkant. Voormalig zeeviskampioen Danny Goossen zal uitleg geven over zeevissen. Het belooft een leuke en leerzame dag te worden.

Datum: zaterdag 14 juli 2018
Tijd: Van 11.00 – 18.00 uur
Waar: Verzamelen bij Sport- en Gemeenschapscentrum Wellevaete, Hoederweg 133, Sint-Annaland
Leeftijd: 10 t/m 16 jaar
Kosten: Gratis. Lunch, drinken en vervoer van en naar de visstek wordt verzorgd door de organisatie

Aanmelden: Aanmelden graag vóór 6 juli bij Iwan van Aert via bestuur@hsvdezeebaars.nl of telefonisch via 06-46388790. Graag het volgende doorgeven: volledige naam, leeftijd, adres, allergieën, en wel of niet in het bezit van geschikt zeevismateriaal. Vol = vol en nieuwe deelnemers krijgen voorrang.

Let’s Move Around
Let’s move around activiteiten worden georganiseerd door een nauwe samenwerking tussen verenigingen, jeugd- en jongerenwerk gemeente Tholen en jongeren zelf. Hierdoor krijgen jongeren de mogelijkheid om andere jongeren en de vereniging(en) beter te leren kennen, samen te werken en hebben ze een leuke bezigheid. Kijk voor meer activiteiten op www.facebook.com/jongerenwerktholen