‘Leêr mekoare kenne’: Spectaculaire eerste editie Tholen

Datum: vrijdag, 7 september 2018

Tijd: Vanaf 13.30 - 21:00 uur

Op 7 september 2018 vormt de IJsbaan in Sint-Annaland het decor voor de eerste editie van ‘Tholen Ontmoet’; een evenement waarbij de inwoners van de gemeente Tholen elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. Hiervoor is een uitgebreid programma samengesteld met zang, dans, discussie en diverse lekkernijen.

Stichting Tholen Ontmoet
Tholen Ontmoet is een initiatief van Stichting Tholen Ontmoet; een stichting die wil inspireren tot een inclusief Tholen, oftewel een diverse Thoolse samenleving waarin iedereen meedoet en inwoners zich verbonden voelen met elkaar. De afgelopen maanden is door een kleine groep vrijwilligers hard gewerkt aan de totstandkoming van een eerste evenement waarmee deze verbondenheid wordt aangesproken. Het is de bedoeling dat ‘Tholen Ontmoet’ een jaarlijks vervolg gaat krijgen.

Programma ‘Leêr mekoare kenne’

Wanneer: Wat:
13.30 – 15.15 uur Diverse activiteiten voor enkele basisschoolklassen van de Casembrootschool en School met de Bijbel o.l.v. Mindmix
16.00 uur Optreden Casembrootkoor
16.30 uur Officiële opening Tholen Ontmoet door burgemeester Ger van de Velde-de Wilde en start programma volwassenen met o.a. kraampjes van lokale instellingen en organisaties zoals Anna Zorgt, Sjaloom, Straal kindercoaching, Vluchtelingenhulp Tholen, Taalhuis Tholen en diverse culturele activiteiten zoals optredens van een Fakir, buikdanseressen met slang, de mogelijkheid om henna-tattoos te zetten, eye-designer en lekkernijen uit alle hoeken van de wereld.

16.00-23.00 uur Foodtrucks (Tres Papas, Frietkraam, IJskraam, pizzabus Sylvano, Broodje Piet)
17.00-20.00 uur Burgemeester Ger van de Velde- de Wilde schuift aan bij de eerste van een drietal dialoogtafels waarbij Tholenaren met elkaar het gesprek aangaan over het onderwerp Samen op Tholen. Ook deelnemen? Neem contact op met de stichting via Facebook of loop op 7 september gewoon even binnen!

17.30-21.00 uur Muzikale optredens van Afrikaanse slagwerkgroep Makasi, Zanger Bart, Toeval (Setallandse folkloreband) en soulzangeres Patricia Foort Tot 23.00 uur Afterparty met Setallandse band: lekker nagenieten met een hapje en drankje.

Locatie:
IJsbaan Sint-Annaland
Koelhuisdreef 1B
4697 PJ Sint-Annaland