Landelijk Atelierweekend

Startdatum: zaterdag, 10 november 2018

Einddatum: zondag, 18 november 2018

Locatie: Tholen en Sint-Philipsland

Van 10 tot en met 18 november biedt de Nationale Kunstweek belangstellenden de gelegenheid kennis te maken met verschillende vormen van beeldende kunst. De week wordt afgesloten met het Landelijk Atelierweekend, waarin door heel Nederland meer dan 400 kunstenaars u welkom heten in hun atelier.
Op Tholen en Sint-Philipsland kunt u terecht bij zeven kunstenaars met diverse vormen van kunst. Met behulp van de site www.landelijkatelierweekend.nl is het mogelijk een route te plannen.
De entree is overal gratis. Bij een bezoek aan de ateliers van Josje Verton, Art-Co en Victor van de Lande krijgt u bovendien een jaar lang het lidmaatschap van de Nederlandse Kunstkring cadeau (ter waarde van € 60).

Geopende ateliers op Tholen en Sint-Philipsland:

Sint-Philipsland: Atelier Josje Verton, Sluisweg 8.
Josje schildert, geeft workshops en cursussen in Vedic Art. Dit is een vanuit Zweden verspreide manier van schilderen. Zij exposeert haar Lucht- en Waterwerken tijdens dit weekend.

Oud-Vossemeer: Kunstwerkplaats Art-Co, Marehoekstraat 29, Oud-Vossemeer.
Het atelier van Rianne van Duivenbode staat voor persoonlijke en creatieve ontwikkeling, coaching, dagbesteding en g-art. Het is daarnaast kunstwerkplaats, kunstuitleen en Kunst-op-bord, beschilderde keramiek.

Tholen: Kunstcentrum Tholen, Hoogstraat 28
Francesco Antonietti en Andrea Cook geven cursussen in tekenen, schilderen met aquarel, acryl of olieverf en het maken van etsen. Daarnaast is het een galerie waar u schilderijen en etsen kunt bekijken.

Scherpenisse: Kunstkamer Holland Huis.
Hier is een keramiek-expositie te zien van Hans Westerweel. En de ateliers van schilder Martin Hoevenaars en textielkunstenares Liesbeth Romeijn.

Sint-Maartensdijk: Atelier Puck Meijer, Haven 6.
Atelier en galerie met olieverfschilderijen van het Thoolse landschap.

Sint-Annaland: Victor van de Lande, Molendijk 39.
Atelier en galerie met expressieve schilderijen.

Atelier Ingewikkeld, Hoenderweg 21.
Adriaan Vroegop biedt handgemaakte, exclusieve objecten, lampen, wanddecoraties en kunst