Home Kunst Kieke

  Kunst Kieke

  212
  0
  Startdatum: donderdag, 26 mei 2022
  Einddatum: zaterdag, 28 mei 2022
  Tijd: 13:30 - 17:00
  Agenda

  Eens in de twee jaar vindt tijdens het Hemelvaart-weekend de kunstroute ‘kunst kieke’ in Sint-Annaland en omgeving plaats. De route wordt sinds 2009 door Jos Boogaard en haar cursisten georganiseerd. Het laatste jaar hebben wij gepauzeerd, maar we zijn blij dat we de deuren weer open mogen zetten!

  Op 6 locaties in Sint-Annaland en Scherpenisse zijn schilderijen van 19 deelnemers te zien. Ateliers, woonkamers en schuren worden als expositieruimte omgetoverd waar gevarieerde werkstukken getoond worden.
  In het verleden hebben bezoekers de laagdrempeligheid en de warme ontvangst als heel positief ervaren. In een ongedwongen sfeer kunt u van kunst in een mooie omgeving genieten. ‘Uw Huiskamer’ in Scherpenisse is niet alleen expositieruimte, maar hier kunt u ook voor koffie en iets lekkers tussendoor terecht.

  Alle locaties zijn makkelijk te herkennen aan hun kleurrijke vlaggen. De gehele route is overzichtelijk en heel goed per fiets af te leggen. Op iedere locatie kunt u een stempel in een uniek stempelboekje zetten; bij bezoek van alle locaties maakt u kans op een gratis schilder-workshop. Voor kinderen is er een speurtocht.

  Startpunt van de route is bij Jos Boogaard, Anna van Bourgondiëstr. 58, 4697CX Sint Annaland, waar u ook informatie over de andere locatieadressen kunt verkrijgen. Maar u kunt de route ook op elke andere locatie beginnen; de cijfers op de flyer geven slechts een adviesvolgorde aan.

  U bent hartelijk welkom en wij hopen u binnenkort te zien! De locaties zijn open op Hemelvaart 26 mei 2022 van 13:30 tot 17:30 uur en op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei van 10:30 tot 17:00 uur. De toegang is gratis!
  Verdere informatie (zoals de flyer van de route met adressen van alle locaties en een fietsroute) is op www.josboogaard.nl onder het kopje ‘kunst kieke’ beschikbaar.