‘kunst kieke’

Start datum: donderdag, 30 mei 2019

Eind datum: zaterdag, 1 juni 2019

Locatie: Sint-Annaland en Scherpenisse

In 2019 bestaat ‘kunst kieke’ 10 jaar! Dit wordt gevierd!

10 jaar geleden werd door een aantal enthousiaste cursisten bij Atelier jos boogaard voor de eerste keer de ‘kunst kieke’-route in Sint-Annaland en omgeving georganiseerd. Inmiddels heeft het evenement dat om de twee jaar tijdens het Hemelvaart-weekend plaatsvindt, een vaste plek op de agenda van cursisten en bezoekers veroverd!

Ateliers, schuren, woonkamers en tuinen worden omgetoverd tot 11 expositieruimtes, en een aantal gast-kunstenaars zijn uitgenodigd om hun gevarieerd werk te tonen. Behalve de werkstukken van de 35 deelnemers zijn ook schilderijen uit het jongerenatelier van Atelier jos boogaard te zien. ‘Uw Huiskamer’ in Scherpenisse is niet alleen expositieruimte, maar werkt creatief mee en heeft koffie met iets lekkers en op vrijdag en zaterdag ook nog een kunst-lunch op de kaart staan.

De ‘kunst kieke’-locaties bevinden zich dit jaar in Sint-Annaland en Scherpenisse. De route is overzichtelijk en heel goed per fiets af te leggen. Alle locaties zijn makkelijk te herkennen aan hun kleurrijke vlaggen. Flyers van de route zijn in lokale winkels verkrijgbaar en tevens op de website www.josboogaard.nl te downloaden.

De locaties zijn open op Hemelvaart 30 mei 2019 van 13:30 tot 17:30 uur en op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni van 10:30 tot 17:00 uur.