Koningsdag Oud-Vossemer

Datum: vrijdag, 27 april 2018

Tijd: 9:30 uur t/m 12:00 uur

Locatie: Oud-Vossemeer

Via de sociale media heeft u wellicht begrepen dat de viering van Koningsdag op Vossemeer dit jaar onzeker was. De belangrijkste reden hiervoor is een onderbemand Oranje comité. Dit onderbemande comité heeft na beraad besloten om de festiviteiten toch doorgang te laten vinden, zij het in afgeslankte vorm van enkel een ochtendprogramma vermeld onderaan dit bericht.

’s Middags zijn er dus voor het eerst in vele jaren geen activiteiten op het dorp georganiseerd door het Oranje comité.
Als de laatste poging om nieuwe bestuursleden / organisatoren te werven niet lukken, dan is 2018 tevens het LAATSTE jaar. Het huidig zittende bestuur van 5 personen, waarvan 3 aftredend, ziet dan geen ander alternatief dan het Oranjecomité te ontbinden.

Gaat Koningsdag en het plezier van uw en andere kinderen u aan ’t hart, meld u zich dan aan als bestuurslid op het volgende mail adres: koningsdagovm@hotmail.com

Het programma is als volgt:
09:30 uur : Ballonnen ophalen bij de Vossenkuil aan de kant van het Raadhuisplein
10.00 uur : Aubade en oplaten ballonnen
10:20 uur : Wedstrijd ‘versierde fietsen’ waarbij de kinderen hun kunstwerk tonen aan een ervaren jury en publiek onder begeleiding van OVM. Ook dit jaar is er voor alle deelnemers met een versierde fiets of skelter een prijsje! De 3 MOOIST versierde fietsen of skelter winnen een extra prijs dit jaar!
11.00 uur : Voorstelling genaamd ‘de Circus Chauffeurs’ in de Vossenkuil, leuk voor jong en oud en
geschikt voor alle groepen van de basisschool groepen
12:00 uur : Einde programma