Kommetje snerttocht

Datum: zaterdag, 8 december 2018

Tijd: Vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur

Locatie: sint-Maartensdijk

Op zaterdag 8 december organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers met medewerking van Hotel Kom, slagerij Peter op den Brouw en restaurant SMAEK voor de 8e keer het kommetje snerttocht in Sint-Maartensdijk.

Om weer eens lekker te bewegen, wat erg belangrijk is voor de gezondheid, wordt deze wandeltocht gehouden.
Het bestuur van de wandelclub hoopt net zoals vorig jaar op vele enthousiaste deelnemers

Er zijn 4 afstanden waaruit gekozen kan worden namelijk 5-7,5-15 of 25 kilometer. De start en finish locatie is Hotel Kom op de Markt in Sint Maartensdijk.
De routes laten de mooiste plekjes zien in en rondom Sint Maartensdijk. De 15 en 25 kilometer is meer bedoeld voor de geoefende wandelaar en de 5 en 7,5 kilometer is meer geschikt voor de jeugdige of de recreatieve wandelaar. De diverse afstanden die gelopen worden zijn met blauwe pijlen aangegeven en bij de start krijgt U ook nog een routebeschrijving. Gewandeld wordt er over grotendeels verharde wegen maar ook langs de natuurgebieden in de Pluimpot.

Er kan gestart worden vanaf 9:00 uur en de sluitingstijd is 17:00 uur. Halverwege is er een rust en controlepost ingericht bij restaurant SMAEK aan de Gorishoeksedijk.
Hier wordt U warme chocomel aangeboden door de eigenaar en kunt U verder nog een drankje of hapje kopen.

Het inschrijfgeld is 2,50 euro per persoon en bij terugkomst in Hotel Kom staat er voor iedere wandelaar een kop heerlijke snert klaar van de plaatselijke slager.
Als U huiswaarts gaat kunt U nog een beker snert kopen dan kunt U thuis nog eens genieten. Na het wandelen kunt U nog gezellig samen zijn en napraten over het verloop van deze snerttocht.

De oosterscheldestappers heet U van harte welkom op zaterdag 8 december in Hotel Kom bij de start locatie.