Home Klucht: Hoezo Familie?

  Klucht: Hoezo Familie?

  39
  0
  Datum: zaterdag, 17 maart 2018
  Locatie: De Meulvliet in Tholen

  Op zaterdag 10 maart speelt Toneelvereniging de Rederijkers in de Vossenkuil in Oud Vossemeer en op 17 maart in de Meulvliet in Tholen.
  Beide de avonden starten om 19.30 uur.

  Hieronder vindt u een kleine beschrijving van het stuk:

  Zomaar een zomerse ochtend op het terras van Freule Emma Dillenburg La Montagne. De post is net geweest en de Freule neemt zich voor om deze rustig in het zonnetje op het terras door te nemen.
  De donkere wolken pakken zich al boven haar samen als zij de brief van tante Liesje leest. Tante komt naar Nederland.
  Heel leuk om een oud tante uit Australië op bezoek te krijgen, alleen liever niet tante Liesje.
  Opeens ziet Emma zich genoodzaakt om een man, een butler, en een zoon aan te schaffen.

  En waar vind je deze nu? Inderdaad: ze komen gewoon langs, zoals het hoort.
  De mannen zover krijgen dat ze mee willen spelen is één, ze ook nog in toom houden is twee.
  Als de kersverse echtgenoot zijn plichten wat al te serieus wilt invullenen de butler duidelijk een andere horeca achtergrond heeft dan de “butler hoge school”, krijgt Emma het behoorlijk benauwd. Het lijkt wel of het middel erger is dan de kwaal en Emma is dan ook de wanhoop nabij.

  Anna, haar dochter, biedt uitkomst. Tante moet weg, heel ver en heel snel. Het plan van Anna is echter zo onwaarschijnlijk dat het wel moet mislukken. Dat de hulp nabij is blijkt al gauw, maar de vorm waarin deze hulp geboden word…??? Al met al zullen de zomerse ochtenden op het terras van Freule Emma nooit meer hetzelfde zijn

  Kaarten zijn te koop voor 10 euro en te reserveren via 0166-652668, via info@derederijkers.nl of te koop bij Tankstation Bal Terraplein en Deehoeve in Tholen of bij de Formido in Sint Annaland.