Home Kerstconcert op 17 december

    Kerstconcert op 17 december

    426
    0
    Datum: zaterdag, 17 december 2022
    Tijd: 20:00
    Locatie: St. Martinuskerk, Dorpsstraat 20 te Halsteren
    Agenda

    Op zaterdag 17 december a.s. organiseert a-capellakoor ‘Voices In Harmony’ (*) een muzikale kerstavond in de St. Martinuskerk, Dorpsstraat 20 te Halsteren.

    Het is voor ons inmiddels traditie om deze avond te organiseren. Door omstandigheden hebben we dit 2 jaar niet kunnen doen en kijken er daarom extra naar uit. Aan deze avond wordt medewerking verleend door Zangvereniging T.A.V.E.N.U.

    Het belooft weer een hele fijne avond te worden die, zoals gebruikelijk, gevuld zal zijn met een gevarieerd aanbod van allerlei songs en melodieën in de kerstsfeer. Te beluisteren zullen zijn o.a. Merry Christmas Everyone, We Three Kings, Winter Wonderland, Joy to the World en vele andere bekende liedjes, niet alleen in de originele uitvoering maar ook als uniek gecoverde versie.

    De toegang is gratis met in de pauze voor iedereen een kopje koffie of thee, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

    Aanvang van deze avond is 20:00 uur.
    Deur open om 19:30 uur.
    Flyer kerst 2022

    (*)Voices In Harmony is een a-capellakoor met leden uit Poortvliet, Sint-Maartensdijk, Sint-Philipsland, Halsteren, Bergen op Zoom 3n Steenbergen totaal 9 personen en staat o.l.v. Mariëlle Tempelaars. Wij oefenen wekelijks op dinsdagavond in Poortvliet. Meer informatie (geschiedenis, agenda, repertoire) : www.voicesinharmony.nl