Home Kerst met Euterpe

    Kerst met Euterpe

    383
    0
    Datum: zaterdag, 17 december 2022
    Tijd: 19:30
    Locatie: Haestinge Sint-Maartensdijk
    Agenda

    Liefhebbers van kerstmuziek zijn van harte welkom in de Haestinge in Sint-Maartensdijk op zaterdagavond 17 december. Dan organiseert muziekvereniging Euterpe het jaarlijkse kerstconcert. Er worden verschillende muziekstukken ten gehore gebracht.

    De muziekvereniging organiseert al vele jaren kerstconcerten. Dit jaar met medewerking van het Thools Mannenensemble.

    De samenspelgroep van Euterpe, onder leiding van Annet Bentschap Knook, speelt vanaf 19.10 uur een voorprogramma met bekende kerstliedjes als Joy to the world, Komt allen tezamen en Jingle Bells.
    Daarna volgt het fanfareorkest onder leiding van René Hendrickx. De muzikanten spelen onder andere Stop the Cavalry, Merry Christmas en Around the Christmas Tree. Deze typische kerstmuziek wordt afgewisseld met andere sfeervolle muziek zoals Pachelbel’s Canon en Guardian of my soul.
    Er zijn verschillende intermezzo’s, zowel vocaal als verbaal. Zo laat het Thools Mannenensemble van zich horen, draagt Annemiek Slootweg een gedicht voor en zullen er traditiegetrouw samenzangen worden gezongen.

    ‘Kerst met Euterpe’ vindt plaats op zaterdagavond 17 december in de Haestinge in Sint-Maartensdijk. Aanvang is 19.30 uur. De zaal is open om 19.15 uur. Toegang is gratis.kerst2022