Home Kerst met Euterpe

  Kerst met Euterpe

  381
  0
  Datum: zaterdag, 21 december 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: de Haestinge in Sint-Maartensdijk

  Liefhebbers van kerstmuziek zijn van harte welkom in de Haestinge op zaterdagavond 21 december. Dan organiseert muziekvereniging Euterpe het jaarlijkse kerstconcert! Onder de noemer Kerst met Euterpe en About Music brengen de muzikanten een zeer divers programma.

  De muziekvereniging organiseert al vele jaren Kerstconcerten. Dit jaar voor het eerst met medewerking van About Music, een koor bestaande uit zeven vocalisten onder leiding van Heleen Bout.

  Programma
  De samenspeelgroep van Euterpe, onder leiding van Monique de Rooij, speelt vanaf 19.00 uur een voorprogramma in de foyer. Daarna volgt het fanfareorkest onder leiding van Harrie Bosch. De muzikanten spelen onder andere Stop the Cavalry, All I want for Christmas is you en White Christmas. Deze typische kerstmuziek wordt afgewisseld met andere sfeervolle muziek zoals Song of Praise en Song of Liberation.

  Er zijn verschillende intermezzo’s, zowel vocaal als verbaal. Zo laat About Music van zich horen, draagt Annemiek Slootweg een gedicht voor en vertelt Jeroen van Hoek een passend verhaal.

  Kerst Met Euterpe En About Music vindt plaats op zaterdag 21 december in de Haestinge in Sint-Maartensdijk. De zaal is om 19.00 uur open. De aanvang van het concert is om 19.30 uur. De toegang is gratis.