Home Kaartverkoop Women In Rock Festival 2021 gestart!

  Kaartverkoop Women In Rock Festival 2021 gestart!

  383
  0
  Datum: zaterdag, 13 november 2021
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: Meulvliet in Tholen
  Agenda

  Op zaterdag 13 november 2021 zal, na 1 jaar Corona-pauze, het unieke “Women In Rock Festival” plaats vinden; het festival wat de nadruk legt op zangeressen en vrouwelijke muzikanten; Girl-power! Als locatie is weer de feestzaal van Sporthal Meulvliet te Tholen gekozen. Het festival opent om 17:00 uur.

  Deze editie wordt een gevarieerd avondprogramma met vijf bands. Maar niet van mindere kwaliteit, sterker nog; deze editie brengt alleen maar kwalitatief hoogstaande bands op de planken. In tegenstelling tot vroegere jaren hebben we geprobeerd om dit jaar iets breder te programmeren in muzieksoort. Zo richt de organisatie zich op een wat breder publiek. De vastgelegde bands komen allen uit Nederland.

  De volgende bands zijn gecontracteerd voor het Women In Rock Festival 2021

  • Manora (Symfonische metal)
  • Reply To All (Rock covers)
  • Cabbage Men (Metal covers)
  • Mindblow (Bluesrock)
  • The Plan (Rock & Blues)

  Vanwege het Corona reglement gaan we er van uit dat we vanaf 25 september met een deurbeleid werken en dat we om middernacht het festival moeten laten eindigen. Mochten er echter versoepelingen komen na de persconferentie van 1 november, dan passen wij ons daar weer op aan.

  De voorverkoop voor het “Women In Rock” Festival is gestart per 1 september. De kaarten kosten €9,50 online en €10,00 aan de deur. Meer info kun je online vinden op www.womeninrock.nl