Home Jubileumconcert Gospelkoor Polyhymnia

  Jubileumconcert Gospelkoor Polyhymnia

  416
  0
  Datum: zaterdag, 23 februari 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: de Meulvliet in Tholen

  Op zondag 23 september 2018 bestond Gospelkoor Polyhymnia precies 45 jaar. Vanwege dit jubileum pakt Polyhymnia groots uit met een Jubileumconcert op zaterdagavond 23 februari 2019 in Sport- en Gemeenschapscentrum de Meulvliet in Tholen.

  Naast veel nieuw ingestudeerd materiaal, zal Polyhymnia uiteraard ook een aantal nummers ‘uit de oude doos’ ten gehore brengen. Aan het Jubileumconcert zal Timzingt! (Tim van Wijngaarden) zijn medewerking verlenen. Tim is liedjescabaretier, schrijver en muzikant en is bekend van grote evenementen als Opwekking, de EO Jongerendag en Flevo Festival. Tim staat in uitverkochte theaters verspreid over het hele land, maar is nog niet eerder op Tholen geweest.

  Kaarten voor deze bijzondere avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €10,00 (kids t/m 12 jaar €7,50). Aan de zaal kosten de kaarten €12,50 (kids t/m 12 jaar €10,00). De voorverkoopadressen zijn:
  – Hage Textiel in Tholen
  – Boekhandel Oostdijk in Tholen
  – Boekhandel Heijboer in Sint-Annaland
  – Spar in Oud-Vossemeer
  Mocht u niet in de gelegenheid zijn een van deze winkels te bezoeken, dan kunt u kaarten bestellen via kaartverkoop@gospelkoorpolyhymnia.nl.

  De aanvang van het concert is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.
  Bezoek de website www.gospelkoorpolyhymnia.nl of volg het gospelkoor op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rondom het concert.