Jongerenwerk Tholen organiseert uitstapje

Datum: maandag, 23 december 2019

Tijd: Vertrek: 13.00 uur

Locatie: Roosendaal

Na het succes van vorig jaar reist ook dit jaar, op maandag 23 december, het Jongerenwerk van de gemeente Tholen met een bus af richting trampolinepark Krazy Kangaroo in Roosendaal. Jongeren van 12 t/m 18 jaar mogen zich hier twee uur lang uitleven.

Onderdelen
Het park biedt verschillende onderdelen, zoals de Freejumping ruimte, de Tricks Area, een Slackline, Pillow pit, BounceBoard Area, Ninja Parcours en de Sports Area. Om 13.00 uur vertrekt de bus vanaf het gemeentehuis in Tholen en rond 16.45 uur zal deze hier weer arriveren. Deze activiteit kost € 2,50 per persoon.

Inschrijven
De inschrijving start woensdag 4 december om 18.00 uur. Op basis van het tijdstip van inschrijven wordt bepaald wie er mee mag, want vol = vol. De jongeren die mogen deelnemen aan de activiteit zullen hier bericht over ontvangen. Voor deze activiteit moeten ouders toestemminggeven via een vrijwaringsformulier dat ze ontvangen met de inschrijving. Geen ingevuld formulier bij het instappen in de bus betekent geen deelname. De inschrijflink is vanaf 4 december te vinden op de Facebookpagina (facebook.com/Jongerenwerktholen) en opde website van Jongerenwerk Tholen (www.joth.nu).