Jeugdland Speelmeerdaagse

Start datum: woensdag, 15 augustus 2018

Eind datum: vrijdag, 17 augustus 2018

Locatie: Sint-Maartensdijk

Na de successen van de afgelopen jaren, wordt er ook dit jaar de Jeugdland Speelmeerdaagse georganiseerd. Ben je tussen de 6 en 14 jaar kom dan naar de Speelmeerdaagse in Sint Maartensdijk.
De organisatie is in handen van EvenementenComite Smalstad (ECS) in samenwerking met zondagschool de Zaaier, zwembad Haestinge en de Dorpstafel.
Hopelijk wordt het weer net zo druk en gezellig zoals voorgaande jaren. Hout, spijkers, boterhammen en pleisters zijn er genoeg aanwezig.

Op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 augustus is iedereen van harte welkom op het terrein van Weggemans dat bereikbaar is via de Verbindingsweg. Dit is dezelfde plaats als vorig jaar. Op de derde dag is zwembad Haestinge in Sint Maartensdijk gekozen als locatie.
Wat er getimmerd en gebouwd kan worden laat de organisatie geheel aan jullie verbeelding over. Er is volop materiaal om een bouwwerk te maken.

Woensdag 15 augustus van 10:00 tot 15:00 uur:
Timmeren. Breng wel zelf een hamer mee en zorg voor stevige schoenen.

Donderdag 16 augustus van 10:00 tot 15:00 uur:
Afmaken timmerkunstwerken en er zal een fietsclinic voor alle kinderen op gehouden woerden. De kinderen fietsen met een BMX-fiets over een speciaal parcours, op deze manier leert men hoe leuk fietsen is. Om 19:00 uur is er een spannende BMX demonstratie door professionele fietsers en kunnen de bouwwerken bezichtigd worden.
Woensdag en Donderdag wordt er voor dat iedereen gezamenlijk gaat eten en er wordt een interessant Bijbels verhaal verteld. Het eten en drinken wordt tijdens alle dagen door de organisatie verzorgd.

Vrijdag 17 augustus van 10:00 tot 15:00 uur:
spelletjes in het zwembad, breng wel je zwemkleding en een handdoek mee. Hans en Tonnie Jansen zullen aanwezig zijn om de vairtrampoline gebruiksklaar te maken.
Dankzij vele sponsoren en instanties is het deelnemen van de kinderen helemaal gratis. Er staat wel een witte melkbus waar de bijdrage van de ouders ingegooid kan worden zodat het de organisatie ook volgend jaar weer het Jeugdland kan organiseren.

De organisatie wil graag weten wie er allemaal komen zodat er voor voldoende boterhammen, drinken en spijkers gezorgd kan worden.
Je kan je opgeven per email of door een briefje met daarop je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer van thuis en je e-mailadres in de brievenbus van het praathuisje te stoppen. Vermeld er ook bij of je een zwemdiploma hebt ja of nee.

Laat dan ook weten op welke dagen je aanwezig bent, zodat de organisatie heir rekening mee kan houden.
Aanmelden kan via jeugdland@zeelandnet.nl.
Ook vrijwilligers kunnen zich nog opgeven.

Aanmelden kam tot 13 augustus. Het maximaal aantal deelnemers is 250.
Tot ziens op de Speelmeerdaagse van Sint Maartensdijk.