Informatie- en startbijeenkomst literaire leesclub in de bibliotheek Sint Annaland

Datum: maandag, 26 november 2018

Locatie: Bibliotheek van Sint Annaland

Op maandagavond 26 november is er in de bibliotheek van Sint Annaland een informatie- en startbijeenkomst voor een literaire leesclub van Senia. De leesclubs zijn bedoeld voor mensen die graag lezen en graag met andere geïnteresseerden in gesprek willen gaan over de boeken die zij gelezen hebben.

De leesclub brengt mensen met dezelfde culturele interesse bij elkaar. Of dat nu interesse in Nederlandse en vertaalde literatuur is, in geschiedenis, filosofie of kunst. Voor al deze interesses bieden ze aparte leesclubs. De leesclubs lezen en bespreken boeken uit een voor hun programma samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken gebeurt aan de hand van ‘leeswijzers’ met samenvattingen, recensies en discussievragen, waarmee de boekbesprekingenmeer structuur en diepgang krijgen. Meer informatie over de werkwijze en programma’s is te vinden op de website www.senia.nl

De informatie- en startbijeenkomst voor de literaire leesclub wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Oosterschelde in Sint Annaland. Belangstellenden zijn welkom op maandagavond 26 november om 19:00uur in de bibliotheek, Schoolstraat 34 Sint Annaland. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die aan de literaire leesclub willen deelnemen.

Aanmelden mag, hoeft niet, bij André Schoonderbeek via e-mail andre.schoonderbeek@senia.nl.