Feestcafé

Datum: zaterdag, 8 september 2018

Tijd: 17:00 uur - 22:00 uur

Locatie: sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet te Tholen

Aanstaande zaterdag, 8 september, geeft Feestcafé Tholen een laatste party voor mensen met een beperking.

Het is een jubileumfeest, wegens het 5 jarig bestaan van Feestcafé Tholen dit jaar. Daarnaast is het ook een afscheidsfeest. Wegens tegenvallende bezoekersaantallen was Feestcafé Tholen genoodzaakt om te stoppen. Echter is de organisatie blij met de interesse die kwam vanuit het vorige krantenbericht over de beëindiging van Feestcafé. Hierdoor kan het stokje nu worden overdragen aan Connect. Zij willen graag Feestcafé op gaan pakken en in een vernieuwd jasje stoppen. Zij zullen dit gaan organiseren bij Bowling en Eeterij de Thoolse Brug.

Voor nu zal Feestcafé Tholen op 8 september groots uitpakken met een BBQ. De locatie hiervoor is het sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet te Tholen, Zoekweg 8, 4691 HT. De inloop begint om 17.00 uur, de BBQ begint om 18.00 en het feest eindigt om 22.00 uur. Aanmelden is verplicht voor de BBQ. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Feestcafetholen@outlook.com met je naam of door je aan te melden via de facebookpagina. Aanmelden kan tot 5 september 2018.

De kosten bedragen €2,50 voor de entree en de muntjes voor de drankjes zijn te koop voor drie stuks voor 5 euro. Hopelijk zien we jullie allen op 8 september zodat we voor het laatst kunnen feesten met zijn allen.