Home Familiedag

  Familiedag

  377
  0
  Datum: zaterdag, 22 juni 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: sportpark De Vossenberg in Oud-Vossemeer

  Op 22 juni aanstaande organiseert V.V. Vosmeer een familiedag op sportpark De Vossenberg waarbij alle inwoners van Oud-Vossemeer van harte zijn uitgenodigd om deel te nemen of een bezoekje te brengen.

  Voor de jeugd is er een dansvoorstelling die gegeven wordt door kinderen uit dansgroep ‘Dansen met juf Roos’, een voetbalparcours, een penaltybokaal en springkussens.
  Voor jeugd vanaf 14 jaar en volwassenen wordt er tevens een stratenvoetbaltoernooi georganiseerd, waarbij tenminste 9 gemengde teams (dames en heren) tegen elkaar zullen strijden om de wisselbokaal.

  Inschrijving voor het voetbalparcours (tot 14 jaar), het stratentoernooi (vanaf 14 jaar) en de BBQ (met eigen bijdrage) is vrij voor iedereen. Ook de springkussens zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

  De familiedag is mede tot stand gekomen door verschillende sponsorbijdrages en met de inzet van een fors aantal vrijwilligers. De penaltybokaaltjes zijn gesponsord door de plaatselijke supermarkt en worden, per leeftijdscategorie, uitgereikt door Paul van Wijnen.

  De dag wordt afgesloten met een BBQ.