“De Zeeuwse” Trein Model Ruilbeurs

Datum: zaterdag, 6 januari 2018

Tijd: van 10.00 tot 15.30 uur

Locatie: Congrescentrum "De Stenge ", Stengeplein 1 in Heinkenszand

Op zaterdag 6 januari 2018 is het weer zo ver! Dan gaan de deuren van Congrescentrum “De Stenge” weer open voor de eerste ‘’Zeeuwse Trein Model Ruilbeurs” in het nieuwe jaar.

De openingstijden zijn zoals gebruikelijk van: 10.00 tot 15.30 uur.

Op deze beurs zijn de belangrijkste, modeltrein schalen aanwezig zoals HO (1:87) en N ( 1:160) aanwezig en ook niet te vergeten nostalgische blikken treinen en auto’s in diverse schaalgroottes.
Op de beurs is ook landschap aankleding voor modelbaan (bijvoorbeeld bomen en struiken) aanwezig

Als u even wilt ontspannen, kunt u onder het genot van een kopje koffie op uw gemak een nieuwe treinen dvd te bekijken.

Het ligt voor de hand dat u in deze omgeving veel gelijkgestemde hobbyisten aantreft. Met hulp en advies van zoveel mede hobbyisten moet het zeker mogelijk zijn om uw droombaan ook daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Een combinatie van wat doorzettingsvermogen van uw kant en alle bij ons verkrijgbare modeltrein accessoires is het zeker mogelijk uw droombaan tot werkelijkheid te laten worden.
Modeltreinen hobby is en blijft een hobby waar je nooit op uitgekeken raakt!!
Dat ruilen geen huilen hoeft te betekenen zal u bij ons op de beurs zeker duidelijk worden. Op deze beurs zal de TESTTAFEL weer aanwezig zijn en wordt de mogelijkheid geboden om GRATIS locomotieven of wagons te testen.

Ondanks dat de beurs een modeltreinbeurs is worden ook de modelauto liefhebbers tegemoet gekomen. Deze modelauto’s zijn dan ook te kust en te keur in schaal 1:87 aanwezig en passen daardoor natuurlijk ook bij modeltreinen met schaal HO.

Voor nadere informatie kunt u bellen met Tel : 0113-220493.

De toegangsprijs is: Volwassenen : €1,50
Kinderen : €0,50

Congrescentrum “De Stenge ” is te vinden aan Stengeplein 1 in Heinkenszand