Home Dag van het onbeperkt sporten 27 oktober

  Dag van het onbeperkt sporten 27 oktober

  384
  0
  Datum: woensdag, 27 oktober 2021
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: voetbalvereniging NOAD’67, Zijpestraat 13, Sint Philipsland
  Agenda

  Graag willen we u op de hoogte brengen van de “Dag van het onbeperkt sporten”. Na een jaar overgeslagen te hebben organiseren we op woensdag 27 oktober 2021 dit weer in Sint Philipsland tijdens de 16e editie van de voetbalschool. Deze dag staat in het teken van het aangepast sporten en is een samenwerking tussen Stichting Voetbalschool, NOAD’67 en gemeente Tholen.

  Dag van onbeperkt sporten is een onderdeel van een driedaagse voetbalschool, waarbij jongens en meisjes voetballes krijgen van professionals. Woensdag heeft het karakter “sporten met een beperking” gekregen voor alle leeftijden. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een beperking (zowel verstandelijk als lichamelijk) worden uitgenodigd om samen te komen sporten.

  Tijdens deze dag kunnen deelnemers, zowel mensen met als zonder beperking, samen sporten en kennismaken met:

  • aangepast voetbal
  • aangepast tennis
  • succesverhaal leven met een beperking
  • rolstoel rijden, rolstoelvaardigheid en rolstoelbasketbal
  • blindenparcours

  Verder zullen de deelnemers op deze dag voetballes krijgen van bekende oud profvoetballers en trainers. Aan het einde van de dag krijgen alle deelnemers een welverdiend certificaat en cadeautje voor deelname aan deze dag!

  Praktische gegevens

  Wanneer: woensdag 27 oktober 2021
  Tijd: 9.00 tot 16.00 uur, maar je mag ook tussentijds instappen
  Waar: voetbalvereniging NOAD’67, Zijpestraat 13, Sint Philipsland
  Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd, ook voor de begeleiding. Het dagprogramma komt het weekend vooraf op de website te staan waarbij er gewerkt wordt met een doordraaischema. Je komt in een groepje en elk onderdeel duurt ongeveer 30-45 minuten. Er zijn kleedkamers beschikbaar, neem naast voetbalschoenen (indien in bezit) ook normale sportschoenen mee voor op het tennisveld.

  Aanmelden en meer informatie
  Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingvoetbalschool.nl of www.unieksporten.nl

  Hopelijk zien we jullie in grote getalen op deze fantastische dag verschijnen! Aanmelden kan vanaf nu via info@stichtingvoetbalschool.nl , onder vermelding van “dag van het onbeperkt sporten”, maar ook op de dag zelf is iedereen van harte welkom. Voor vragen kunt u contact opnemen met Roseline van den Heuvel via 06-19826166

  Sporten met een beperking in Zeeland kan zeker!